Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ

Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ "ΧΑΡΤΙΟΥ"
Στις 11/11 πήραμε την απάντηση που αναμέναμε διακαώς από τον πρύτανη σχετικά με το έγγραφο αίτημα του φοιτητικού συλλόγου για την επίλυση του κτιριακού μας προβλήματος. Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής είναι η παραχώρηση του αμφιθεάτρου της κεντρικής βιβλιοθήκης για την άμεση κάλυψη των διδακτικών μας αναγκών.
Η έγγραφη απάντηση του πρύτανη είναι και η απάντηση σε όλους αυτούς που αμφισβήτησαν την κίνηση αυτή ως ανεπαρκή. Ο αγώνας για την διεκδίκηση των εκάστοτε αιτημάτων μπορεί να έχει διάφορες μορφές. Να λοιπόν που ένα απλό χαρτί, όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς , μπορεί να αποτελέσει αγώνα και να αποφέρει καρπούς.
Παρόλο που το αποτέλεσμα αυτό είναι πολύ σημαντικό για το τμήμα μας ,για όλους εμάς που στηρίξαμε την προσπάθεια αυτή, αποτελεί μόνο ένα βήμα για την τελική επίλυση του προβλήματος που είναι η στέγαση μας σε ένα κτίριο που θα καλύπτει τις ανάγκες μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το αμφιθέατρο πλέον τίθεται στην ευθύνη των φοιτητών και των διδασκόντων. Σε περίπτωση φθορών θα ανακληθεί άμεσα η παρούσα απόφαση.

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου