Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Newsletter 04/11/2009

   Συνάδελφοι, στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών του τμήματος που πραγματοποιήθηκε στις 03/11/09, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ βρισκόταν για ακόμη μία φορά  εκεί με στόχο την ενημέρωση των φοιτητών για τα θέματα που αφορούν τη ζωή τους στο Πανεπιστήμιο και όχι μόνο. Ήταν εκεί επιδιώκοντας το διάλογο και τη συζήτηση με δημοκρατικές διαδικασίες.

   Το πλαίσιο, βάση του οποίου κινήθηκε η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ το οποίο είναι στη διάθεση όλων και το οποίο υπερψηφίστηκε από τους φοιτητές είχε να κάνει με θέματα κυρίως που αφορούσαν τη μαθησιακή διαδικασία αλλά και τη διευκόλυνση της.

  Εκπρόσωποι από άλλες παρατάξεις προσπάθησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση. Χρωμάτιζαν τους ανθρώπους ανάλογα με τις παραταξιακές τους πεποιθήσεις, παρουσίασαν κάποια πράγματα με το δικό τους τρόπο και ασχολήθηκαν περισσότερη ώρα με τους κομματικούς φορείς παρά με φοιτητικά θέματα.

   Η διαφορετική όμως παρουσίαση κάποιων πραγμάτων  δεν περνάει έτσι απλά γιατί ο φοιτητής που θέλει να ξέρει, πρέπει και μπορεί να ξέρει. H γνώση φυσικά επιτυγχάνεται μέσω των γραπτών πρωτοκολλημένων υπομνημάτων, τα οποία δεν τα καπηλευτήκαμε από άλλες παρατάξεις, αλλά εμείς πρώτοι τα παρουσιάσαμε. Τα υπομνήματα αυτά, από πλευράς της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ είναι στη διάθεση κάθε φοιτητή.  Φυσικά με γραπτές και ορθές ημερομηνίες – όχι κάποιων χρωματισμένων παιδιών – αλλά από τη γραμματεία του τμήματος.

 Τέλος, ευχαριστούμε τους φοιτητές που εμπιστεύθηκαν και υποστήριξαν το πλαίσιο της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ και δεσμευόμαστε για όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου